Co to kombucha?

Zastanawialiście się kiedyś, co to kombucha?…

Kombucha to tysiącletni napój pity już przez samurajów, a otrzymywany dzięki naturalnej fermentacji herbaty i cukru przez kolonię bakterii i drożdży zwaną Scoby. W procesie fermentacji Scoby pochłania prawie cały cukier i wytwarza bąbelki, które zmieniają kombuchę w samo orzeźwienie.

Komvida to kombucha, którą my, Nuria i Bea, produkujemy w naszym małym miasteczku w Extremadurze. W naszej fabryce, z pomocą mistrzów kombuchy, robimy ją w sposób rzemieślniczy i zgodnie z tysiącletnią recepturą, więc jest to naprawdę dobra kombucha. To znaczy, że nie dodajemy do niej niczego dziwnego 😉.

Robimy Komvidę z organicznych składników, minimalną ilością cukru resztkowego, naturalnymi bąbelkami i smakiem, który pokochasz! Dodatkowo pakujemy ją w szkło, aby dbać o naszą planetę.

Z całego serca mamy nadzieję, że pokochacie Komvidę tak samo jak my. Obiecujemy, że dołożymy wszelkich starań, aby nadal przynosiła Wam tyle dobrego!

Dowiedz się o właściwościach kombuchy tutaj.

Nuria i Bea.

kombujito

Komvida.com – Organiczna 100% Kombucha 2022.
Twój naturalny, probiotyczny napój organiczny.
Nota prawna | Polityka prywatności | Polityka cookies